~ Цитат на денот ~

Вчера (04 април) се одбележаа 90 години од раѓањето на Маја Ангелоу, една од најистакнатите американски писателки. Во нејзина чест, денешниот цитат на денот го посветуваме на неа. Се работи за еден прекрасен извадок од поемата „Феноменална жена“.

71411iloveyouwithallmyboobslovephotoloveimage

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s