Промоција на романот „Помагајте пријателки“ и гостување на Исидора Бјелица и Јована Хисмајер!

Денес е последниот ден од Саемот на книга и последна можност да си ја освежите домашната библиотека или да докупите уште некоја книга.

Ако патот ве води кон Саемот на книга во периодот одд 13 до 14 часот, посетете го штандот на Просветно дело каде што ќе се одвива промоцијата на книгата „Помагајте пријателки“ на Исидора Бјелица и Јована Хисмајер. Исидора Бјелица е веќе познато име и е чест гостин во Македонија и на Саемот на книга. Ова ќе биде одлична можност повторно да се дружите со неа.

31956055_1628270303952726_5364032411715764224_n

Исидора Бјелица и Јована Хисмајер денес ќе ја промовираат својата книга и тематиката за друална терапија.

Официјален настан на Фејсбук – тука.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s