Денес започнува Саем на книга во „Рамстор“!

Се приближува летото, а тоа значи и повеќе време за читање и книги. Доколку сакате да се подновите со нови наслови (а секој љубител на книги го сака тоа :D), тогаш дефинитивно треба да го посетите Саемот на книга кој ќе се одржи во периодот од 6 до 10 јуни, во трговскиот центар „Рамстор мол“.

На саемот свое учество ќе имаат неколку издавачки куќи како: „Икона“, „Антолог“, „Полица“, „Арс Ламина“, „Просветно дело“, „ТРИ“, „Култура“, „Ѓурѓа“, „Топер“, „Сакам книги“ и „Едука-Мак“.

Според најавите ќе има голем избор на книги и книги со достапни цени, што значи дека знаете каде треба да се упатите во следните неколку денови.

Се гледаме таму!

34120057_1032750716874323_7697922072768413696_n

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s